18. februari 2018
Wauw! Een brok in mijn keel terwijl ik dit schrijf. En een hart vol dankbaarheid. In 2012 startte ik als zelfstandig ondernemer 100% Slechthorend en mijn eerste idee was: een positieve website maken voor slechthorenden in Nederland om hun te helpen bij het waarmaken van dromen en doelen. En nu ruim 5 jaar later, ontvang ik de 2000e deelnemer aan de Nederlandse GebarenChallenge! <3

30. januari 2018
Ik ben slechthorend en daarom denken veel mensen dat Gebarentaal mij met de paplepel ingegoten is. Maar de waarheid is dat ik pas rond mijn 22e serieus begon met leren. In deze blog vertel ik hoe ik door schaamte heenging tijdens mijn eerste lessen!

22. januari 2018
Vorige week kreeg ik 2 bijzondere berichten in mijn mailbox van leerkrachten van slechthorende kinderen. Elk met een eigen vraag en reden om mee te doen met de Challenge. Lees mee in de blog of bekijk mijn vlog.

21. januari 2018
Herken je het? Dat moment dat je op moet staan in een grote groep om te vertellen welke hulpmiddelen je gebruikt en waarom? Vorig jaar bezocht ik een evenement voor ondernemers met een flink publiek. Op dit filmpje zie je hoe ik vooraf uitleg geef aan de zaal!

17. januari 2018
Je weet het al: ik ben slechthorend en zo dankbaar dat ik Gebaren(taal) kan! Veel mensen denken dat ik van jongs af aan al mijn handen laat wapperen, en dat álle slechthorenden kunnen gebaren. Maar niets is minder waar! Gebarentaal wordt veel slechthorenden onthouden. In deze vlog deel ik mijn verhaal en ik weet zeker, ook het verhaal van velen!

14. januari 2018
De Nederlandse Gebarentaal is na jarenlange onderdrukking bezig aan een opmars. Maar ze is in Nederland nog steeds niet officieel erkend! In deze blog laat ik zien hoe jij kunt helpen.

01. januari 2018
1 op de 10 mensen is slechthorend, maar de meeste mensen schamen zich ervoor. Reclames voor de kleinste hoortoestellen en schaamte voor (zichtbaarheid van) ons gehoorverlies: hoe gaan we hiermee om? In dit filmpje deel ik mijn tips voor een positieve movement onder 1,5 miljoen slechthorenden in Nederland. Let's go!

23. oktober 2017
Mensen met een handicap (of beperking hoe je het wil noemen) worden vaak uitgenodigd om te spreken voor publiek, maar krijgen dan alleen een reiskostenvergoeding. Onterecht vind ik! In deze blog vertel ik je waarom.

09. september 2017
Waar moet je allemaal op letten als je als slechthorende een groot event bezoekt? Het vraagt wat meer voorbereiding dan voor andere mensen. In deze blog vertel ik hoe ik mijn goeroe uit Amerika bezocht in Hilversum.