Vlog: hoe stoppen we als 1,5 miljoen slechthorenden met onze collectieve schaamte?

 

1 op de 10 Nederlanders is slechthorend, maar door een soort collectieve schaamte wordt dit vaak verzwegen. Vaak uit angst voor onbegrip of afwijzing.

 

Kun je nagaan, het gaat om ruim 1,5 miljoen Nederlanders en dit aantal stijgt elke dag. Niet alleen ouderen, maar juist ook heel veel jongeren!

 

En het is tijd dat we als slechthorenden gaan opstaan. Gaan samenwerken. En een movement van power en zichtbaarheid in gang gaan zetten! Let’s go!

 

Dit is denk ik het belangrijkste bericht dat ik ooit heb geschreven. En zeker het belangrijkste filmpje dat ik ooit heb opgenomen. In slechts 10 minuten deel ik hierin mijn visie over hoe we een verandering in gang kunnen zetten en mijn tips hoe jij dit als slechthorende op je eigen vierkante meter vandaag nog mee kunt beginnen!

 

Ga er daarom even lekker rustig voor zitten. Zet een kopje thee of koffie en krul jezelf op op de bank of je bureaustoel. Met het CC knopje rechtsonder zet de ondertiteling aan.

(als het niet al automatisch gaat).

 

En laat me daarna weten via een mailtje hoe jij aan de slag gaat om samen met mij deze SH Power Movement in gang te gaan zetten. Ik kan echt niet wachten om van je te horen!

 

In dit filmpje ga ik ook in op reclames van hoorketens en fabrikanten waarin onzichtbaarheid wordt aangeprezen.

 

Mijn wens is dat we samen opstaan, om in ons kracht te gaan stappen en elkaar te helpen.

 

Voel je daarom ook vrij om dit bericht met jouw netwerk te delen. Want als 1 op de 10 Nederlanders slechthorend is, dan zullen er ook onder jouw contacten mensen zijn voor wie dit bericht precies bedoelt is.

 

Liefs, 

Bianca