Grootte lettertype

A A A
 

100% Slechthorend is een uniek en sterk concept gericht op empowerment vanuit de doelgroep zelf! Dus: voor en door slechthorende ervaringsdeskundigen!

Over 100% Slechthorend
 

Lieve lezer,

Het was een moeilijk besluit, maar nu toch echt genomen: ik ga stoppen met 100% Slechthorend. Vijf jaar geleden ben ik dit prachtige netwerk & platform gestart en wat was het geweldig! In de toekomst wil ik mij gaan focussen op social-media en digitale toegankelijkheid, in het bijzonder de ondertiteling van online video voor doven en slechthorenden. Ik ben hier sinds een paar jaar mee bezig en ik wil hier graag fulltime mee aan de slag om het van de grond te krijgen.

Per 1 augustus 2017 stop ik met 100% Slechthorend, maar tot die tijd ga ik op zoek naar een partij die dit geweldige platform voor slechthorenden van mij wil overnemen.

Ook voor Worldwide Visible zoek ik een enthousiaste ondernemer, die het gele bordje nog verder wil brengen. Het bordje wordt door zoveel slechthorenden en doven gebruikt, in binnen-en buitenland. Ben er super trots op, maar omdat ik mijn graag wil focussen, krijgt WWV nu niet de aandacht die het wel verdiend. Meer lezen over het bordje: www.worldwidevisible.com  

Ik ben nog niet weg. Pas op 1 augustus. Als ik meer weet over een mogelijke nieuwe partij, laat ik het je uiteraard weten!

Liefs,
Bianca

PS: de GebarenChallenge blijft wel bij mij!