Grootte lettertype

A A A
 

100% Slechthorend is een uniek en sterk concept gericht op empowerment vanuit de doelgroep zelf! Dus: voor en door slechthorende ervaringsdeskundigen!

Over 100% Slechthorend
 

De naam

Ik ben niet horend en niet doof, maar 100% slechthorend! Daarom focus ik mij voor 100% op slechthorendheid en op de mogelijkheden die dat met zich meebrengt. Slechthorendheid heeft een eigen dynamiek en vraagt vaak om andere oplossingen dan doofheid. Deze website richt zich op slechthorendheid. 


Belangrijkste uitgangspunt

Kennis over je eigen slechthorendheid en de mogelijkheden geeft zelfvertrouwen!
 

Focusgroep: slechthorenden..

  • van  alle leeftijden en die niet met ouderdomsslechthorendheid te maken hebben
  • die met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen plannen maken en uit willen voeren
  • die op hun tenen lopen om te voldoen aan gestelde verwachtingen uit omgeving
  • die worstelen met oververmoeidheid, (te) weinig energie, burn-outs, buitengesloten voelen, angsten en onzekerheid over eigen communicatieve - en sociale vaardigheden

 

Wat maakt 100% Slechthorend uniek?

  • 100% Slechthorend is een sterk concept gericht op empowerment vanuit de doelgroep zelf. Ik (Bianca) ben zelf vanaf geboorte slechthorend en ik heb een sterk netwerk om mij heen van andere slechthorende ervaringsdeskundigen die met veel bevlogenheid hun kennis en ervaringen via deze website, blogs en de Facebookpagina met jou willen delen. Voor en door ervaringsdeskundigen dus!
  • In tegenstelling tot veel andere organisaties richt deze website zich niet primair op het veranderen van jouw omgeving, maar krijg JIJ tools aangeboden om je slechthorendheid werkbaar te maken. Jij bent de kapitein van je eigen schip. Wat voor jou werkt, werkt automatisch ook voor je omgeving!