Grootte lettertype

A A A
 

Hoe meer grip je op je slechthorendheid hebt en hoe creatiever je met oplossingen om kunt gaan, hoe meer zelfvertrouwen je zult voelen en uitstralen.

Inspiratie
 

Denken in mogelijkheden!


Denken in mogelijkheden is creatief denken. Creativiteit is voor mij iets wat je kan leren. Door te lezen, te ervaren, uit te wisselen en verdieping krijg je ineens zicht op meer mogelijkheden! 

Toen ik begon met 100% Slechthorend wist ik heel eerlijk gezegd weinig over de vele mogelijkheden die er bestaan voor slechthorenden. En ik dacht toen dat ik al veel wist, kun je nagaan :-) Op het moment dat ik dit schrijf werk ik aan de nieuwe website. Ik vergelijk het oude lijstje 'Tools en hulpmiddelen' van de oude website met het lijstje dat je nu in het menu links kan vinden. Conclusie: oude website noemt 7 tools en het nieuwe rijtje op deze website bedraagt 14 tools! 

Veel mensen die ik ontmoet, denken dat ik álles weet over slechthorendheid en de mogelijkheden. Dat is niet waar. 100% Slechthorend is ook voor mij een zoektocht naar wat er allemaal bestaat. En ik moet zeggen: ik word elke dag weer verrast :-)

Op deze pagina van de website "Inspiratie" vind je veel informatie die ik heb verzameld, in samenwerking met het enorme netwerk van slechthorenden en vakspecialisten om mij heen. Ik hoop jou hiermee een lekkere snuffelpagina te geven waar je (zo hoop ik) alvast wat antwoorden kan vinden op de vragen die je wellicht nu hebt. 

Wat ik belangrijk vind om je mee te geven: doe vooral wat voor jou werkt! Elk gehoorverlies is anders en ieder mens is anders.

Laat je inspireren en pak mee wat voor JOU werkt!